Om Takläggaren i Linköping & Östergötland

Vi är en erfaren takfirma som utför alla slags takarbeten i Linköping med omnejd. Vi arbetar med tak av tegel, betongpannor, takpapp, shingel, plåt, dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak och gröna tak. Dessutom har vi en plåtfirma med verkstad och kan till exempel specialtillverka fönsterbleck och andra detaljer. Behövs byggställning? Inga problem – vi står för det!

En takentreprenör för hela Linköping

Hör av dig till oss om du vill få takarbeten utförda i Linköping eller i närområdet. Vi kan bland annat komma till Stratomta, Stora Vänger, Malfors, Ljungsbro, Västa Böckestad, Mörtlösa, Ullevi, Kaga, Hackefors, Hjulsbo, Ånestad, Glyttinga och Valla.

Våra tjänster

Vårt takföretag har behöriga takläggare, takmöntörer, plåtslagare, tätskiktsmontörer och andra specialister som kan hjälpa dig med bland annat:

Hör av dig för kostnadsfri offert

Är du intresserad av ett tak med bandtäckning eller skivtäckning? Eller är det kanske aktuellt med en fasadrenovering eller installation av solceller? Du kan alltid få ett gratis kostnadsförslag från oss – hör av dig så löser vi det

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *

  Läs mer om våra projekt här